PVC visgraatvloer

PVC visgraatvloeren zijn zeer populair en geniet de voorkeur van veel mensen. En dat is niet voor niets! De natuurlijke houtstructuur in de stroken in combinatie met het speelse effect en chique uitstraling van het visgraatpatroon, creëren fantastische ruimtes.

Maar wist u dat u zelfs binnen het visgraatpatroon nog keuze hebt in hoe de PVC visgraatvloer door de ruimtes heen wordt gelegd? Wanneer wij uw ruimte bij u thuis bekijken, denken wij met u mee over wat het mooiste effect zal creëren.

PVC visgraatvloer met band en bies

Bij het leggen van een PVC visgraatvloer, kan de afwerking van een vloer soms net het verschil maken in hoe een ruimte aanvoelt.

Als u op zoek bent naar een klassieke en stijlvolle look, is een band en/of bies rondom de PVC visgraatvloer wellicht iets voor u. Tussen de PVC vloer en de plint kan rondom de gehele vloer een band geplaatst worden. Vaak wordt er dan nog een dun biesje met donker hout tussen deze band en de PVC vloer aangebracht, voor een chique uitstraling.


Meer inspiratie opdoen? Neem een kijkje in onze projectgalerij om een beeld te krijgen welke projecten wij zoal opgeleverd hebben! Volg ons ook op Facebook en Instagram waar wij nog meer mooie projecten delen.


Hongaarse punt

Een ander patroon en tevens een variant van het visgraatpatroon is de hongaarse punt in PVC. Hongaarse punt PVC vloeren bieden een meer hoekige, eigentijdse look omdat de overgang tussen stroken duidelijker zichtbaar is. Het geheel oogt net iets strakker en het hongaarse patroon kenmerkt zich door het legpatroon dat in een hoek van 45 of 60 graden wordt gelegd.


Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag! Neemt u gerust contact op en wij komen vrijblijvend bij u langs.