Traprenovatie

De hal en de trap, het eerste wat u ziet als u ergens binnenkomt. Een ruimte die de nodige aandacht verdient. Om uw huidige trap te voorzien van een nieuwe, frisse look kunt u een traprenovatie laten uitvoeren. Zowel open als gesloten trappen zijn door ons te renoveren. U hebt de keuze om uw trap te bekleden met PVC, eiken of tapijt.

1. PVC

2. Eiken

3. Tapijt

Traprenovatie met PVC of tapijt

Een hele trap renoveren met echt eiken kan kostbaar zijn. Een mooie, slijtvaste en duurzame oplossing is een traprenovatie met PVC. Naast het feit dat PVC tegenwoordig bijna niet meer van echt hout te onderscheiden is, is het ook heel makkelijk in het onderhoud. En niet geheel onbelangrijk: het dempt ook geluid, wat wel zo fijn is als u de trap op- en af loopt.

Een alternatief is om te kiezen voor tapijt. Een groot voordeel: heerlijk zacht aan de voeten.

Gaat u voor een robuuste of natuurlijke look?

Als het op traprenovaties aankomt, heeft u veel opties. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een stoere, robuuste stijl door middel van een betonlook PVC. Wilt u liever de natuurlijke uitstraling van hout, dan kunt u voor een houtlook PVC traprenovatie gaan.

Voor een mooi rustig geheel kan de trap ook met hetzelfde type PVC worden bekleed als de vloer op de boven- of benedenverdieping, zodat de trap doorloopt in de vloer. Tot slot is de keuze in afwerking zoals bijvoorbeeld trapstrips en stootborden wederom groot. Kiest u er bijvoorbeeld voor om de treden en stootborden dezelfde kleur te geven of juist een afwijkende kleur?


Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag! Neemt u gerust contact op en wij komen vrijblijvend bij u langs.


Neem een kijkje in onze projectgalerij om een beeld te krijgen welke projecten wij zoal opgeleverd hebben! Volg ons ook op Facebook en Instagram waar wij nog meer mooie projecten delen en u de nodige interieur inspiratie kunt opdoen!