Parket

Bent u op zoek na een mooie houten vloer, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Zo hebben wij in ons assortiment mooie rustieke standaard houten vloeren. Wilt u de vloer goed en deskundig laten leggen, dan zijn wij het juiste bedrijf voor u. 

Heeft u nu al een bestaande houten vloer en wilt u hier onderhoud aan laten plegen of de vloer laten opschuren? Dan kunt u hiervoor ook bij ons terecht. Het grote voordeel van een parketvloer is de duurzaamheid van de vloer. Een parketvloer kan een leven lang meegaan zolang u de vloer in goede conditie houdt. Ziet de vloer er na verloop van tijd niet meer mooi uit dan raden wij een schuurbeurt aan. Het schuren en opnieuw in de lak of olie zetten van de vloer, zorgt ervoor dat de vloer er weer als nieuw uitziet en weer jaren plezier geeft.

Maar wat is parket nu precies? De naam parket is een verzamelnaam voor verschillende soorten hardhouten vloeren. Parketten kunnen verdeeld worden in 2 groepen: massief en lamel parket. Massief parket bestaat uit planken van minimaal 6 mm dik. Dit parket wordt na het leggen nog geolied of gelakt.
Lamelparket is opgebouwd uit verschillende opbouwlagen. De afwerking van dit parket kan door het hout te lakken, te oliën of in de hardwaxolie te zetten.

Heeft u interesse, wij komen vrijblijvend bij u langs voor advies en prijsopgave.