Over ons

Wij zijn Zonnebelt Vloeren & Montage, gevestigd in Rijssen, Overijssel. Voor het vakkundig egaliseren, leveren en leggen van vloeren, traprenovaties en luxe kastenwanden bent u bij ons aan het juiste adres!

Ons motto is:

“Waar de rest stopt, gaan wij verder”

Wij houden namelijk wel van een uitdaging en streven ernaar de klus te klaren met een glimlach op het gezicht van onze klant.
Met ruim 10 jaar ervaring op zak, leveren wij vakmanschap met de hoogste precisie en kwaliteit.


Aan het loeren naar nieuwe vloeren?

Voor elk wat wils!

Wij leveren, egaliseren en leggen vloeren met PVC, laminaat en tapijt. Vloeren zijn er in allerlei soorten en maten. Of u nou kiest voor het leggen van de vloer in rechte stroken, in visgraat motief of tegelpatroon, de keuze is reuze! Ook de afwerking van plinten hoort daar natuurlijk bij.

Maar het leggen van vloeren is niet het enige dat wij doen. Traprenovaties voeren wij namelijk ook wekelijks uit, waarbij uw trap van een nieuwe look kan worden voorzien door middel van echt eiken, PVC of tapijt.


Het gezicht achter Zonnebelt Vloeren & Montage

Ik ben Christiaan Zonnebelt, geboren en getogen in Rijssen. Sinds 2016 ben ik als ZZP-er gestart met Zonnebelt Vloeren & Montage. In de jaren daarvoor heb ik veel ervaring opgedaan met het leggen van vloeren en het renoveren van trappen.
Het stukje perfectie, oog voor detail en het nakomen van afspraken vind ik belangrijk en staat dan ook centraal in de werkzaamheden die ik uitvoer. Doordat ik alles in eigen beheer heb, kunt u rechtstreeks met mij schakelen en weet u snel waar u aan toe bent. Ik ben dus van begin tot eind volledig bij het proces betrokken en uw vaste aanspreekpunt. Bij vragen, belt u mij gerust en ik kom vrijblijvend bij u langs om met u mee te denken!


Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij adviseren u graag! Neemt u gerust contact op en wij komen vrijblijvend bij u langs.


Volg ons ook op Facebook en Instagram waar wij mooie projecten delen en u de nodige interieur inspiratie kunt opdoen!